Home
Ruiterkampen 2023  Introductie  Paardrijlessen  Kinderfeestje  Sportlease  Wedstrijden  Carrousel  Voltige  Paard & Fit  Freestyle  Mennen  Website  Foto albums  Contact  Shop 
Agenda  Mijn Schimmelkroft   Nieuws  Nieuwsbrieven  Downloads 

In maart 2000 heeft Jan de Groot de website van De Schimmelkroft ter hand genomen. De website is hierbij informatief naar interactief gegaan waarbij met name het onderdeel wedstrijden voorzien is van veel tools voor het wedstrijdsecretariaat om de administratie te automatiseren: Nieuwsberichten, startlijsten, uitslagen. Er ontstond een uitgebreid redactie team.

In 2008 ontving De Schimmelkroft een 5e ster en werd de website voorzien van een nieuwe look welke Ronald Cats en Jan de Groot samen uitgewerkt hebben. Alle organisaties kregen een plek met een eigen look met het nieuwe logo en kreeg de lay-out van de website een ‘’eigentijdse site’’.

Steeds meer processen op de site werden door meerdere website beheerders opgepakt. Ook de inhoud kon nu worden worden aangepast.
Jan de Groot bracht zo de website naar een optimized model van onderwerpen. Hij heeft 10 jaar op vrijwillige basis de website voor ons onderhouden. Helaas is Jan de Groot in maart 2014 overleden. Hij heeft zich altijd met veel enthousiasme ingezet voor ons, waar wij hem erg dankbaar voor zijn. De ontwikkeling van de website kunt u terugzien bij historie

Tijdens een uitwisselingswedstrijd met manege Blijenberg maakte wij kennis met Jan de Vries Lentsch. Jan bleek bereid om het informatica gedeelte van de website voor zijn rekening te nemen. Zo kunnen wij de huidige opzet weer gebruiken en aanpassen. Voor de aanpassingen aan de teksten foto’s en inhoud werkt Linda Stoevelaar als webmaster aan de huidige site. De Classicsite en de lay-out worden verzorgd door Ronald Cats.
Privacy Policy RSC De Schimmelkroft

Schimmelkroft ST in het zadel Voltige Carrousel Classic